Hasznos tippek - 24Bottles palackokhoz

hasznos-tippek-24bottles-palackokhoz

1.) Betehetem a hűtőszekrénybe a 24Bottles palackokat?

Igen! Bármelyik 24Bottles palackot (Urban, Clima) beteheted a hűtőszekrénybe. A hűtő alacsonyabb hőmérséklete nem károsítja a palackok anyagát.

2.) Betehetem a fagyasztóba a 24Bottles palackokat?

Az Urban palackok rövid ideig bírják a fagyasztót, de minden esetben vedd figyelembe, hogy a palackba helyezett folyadék fagyás közben tágul ez pedig azt eredményezheti, hogy a palack eldeformálódik.
A Clima termoszokat tilos fagyasztóba rakni!

3.) Hogyan tudom tisztítani a 24Bottles palackot?

Használat után javasolt egyből langyos vízzel elöblíteni. Emellett nyugodtan használj mosogatószert is a tisztításához. Elmosás után kupak nélkül fordítsd fejjel lefelé és várd meg amíg teljesen megszárad. 

4.) Betehetem a mosogatógépbe a 24Bottles palackot?

A gyártó jelzése szerint a minta nélküli Urban palackokat beteheted a mosogatógépbe, de mindenképpen vedd figyelembe, hogy a gyártó nem vállal garanciát arra az esetre, hogyha a mosogatógépbe helyezés miatt a palack vagy annak mintája/borítása megsérül.

5.) Betehetem a mikrohullámú sütőbe a 24Bottles palackot?

Mivel a palackok rozsdamentes acélból készülnek, így semmiképp se helyezd őket mikrohullámú sütőbe. 

24Bottles-termekek

6.) Bármilyen folyadékot tárolhatok a 24Bottles palackokban?

Az alumínium- és a műanyagpalackokkal szemben (amelyekbe nem ajánlott forró és savas italokat tölteni) a 24Bottles Urban és Clima palackok rozsdamentes acélból készülnek, így nyugodtan megtöltheted őket hideg-, meleg-, savas-, szénsavas italokkal.

7.) Felvihetem a repülőre a 24Bottles palackomat?

Igen! A biztonsági ellenőrzés előtt idd meg vagy öntsd ki a folyadékot a palackból, majd a kapun átérve töltsd meg vízzel és viheted is magaddal a repülőre.

8.) Mi a különbség az Urban és a Clima palackok között?

Az Urban palackok szimpla falú, rozsdamentes acélból készült kulacsok, amelyek alkalmasak a mindennapi használatra.

A Clima termoszok szintén rozsdamentes acélból készülnek, de ezek már dupla falúak, így a beletöltött italokat 24 órán át hidegen-, 12 órán át pedig melegen tartják.

Az Urban és a Clima palackok is 100%-ban BPA-mentesek, emellett BPS-PES- és PFAS-mentesek is. Egyedül a kupak egyes részeihez használ a gyártó cég polipropilént (PP).

9.) A 24Bottles palackok nikkelmentes fémből készülnek?

A 24Bottles termékek 18/8-as rozsdamentes acélból készülnek, amely 18% krómot és 8% nkkelt tartalmaz. Amennyiben nikkel allergiával rendelkezel, akkor vásárlás előtt mindenképpen egyeztess a kezelőorvosoddal. 

10.) Milyen festéket használ a gyártó cég a palackok külsö színéhez/mintájához?

A 24Bottles palackok külső színezéséhez és a mintákhoz élelmiszeriparban engedélyezett festékeket használnak, amelyek nem tartalmaznak akrilt, gyantát, ólmot vagy egyéb mérgező anyagokat.

Forrás: https://24bottlessupport.zendesk.com/hc/en-gb

hasznos-tippek-a-24bottles-termekekhez

 

 


Korábbi poszt


Hozzászólás